Praktische Info

Chalet Catan

Adres

Rue du Charreau 67, 5540 Waulsort
Vakantiewoning Chalet Catan.

Afval

Er is gescheiden afvalophaling. Schuin tegenover de chalet staan er op de parkeerplaats meerdere afvalcontainers. Mits gebruik van de sleutel kan U hier uw afval deponeren. Er hoeven dus geen afvalzakken van de gemeente gekocht te worden.

Bar

Wordt in de loop van 2024 geplaatst.

Bedden

De afmeting van de bedden is 90*200cm. Er is een hoofdkussen en een dons aanwezig. Mee te nemen: hoeslakens voor een matras van 90cm en het hoofdkussen; een overtrek voor de dons of slaapzak. Lakens kunnen bijkomend besteld worden.

Honden

Honden zijn welkom, maar slapen in de inkomhal, nachthal of fietsberging.

Keuken

Er is een volledig ingerichte keuken met: inductievuur, 2 huishoudelijke vaatwastoestellen: afwasblokjes of zeep mee te nemen. Er is een hetelucht oven en een microgolfoven. Grote koelkast.

Rookverbod

Er geldt een rookverbod in de volledige woning.

Speelkamer

Tafeltennis & pool biljart.

TV

In het salon is er een tv toestel, maar er zijn nauwelijks posten beschikbaar. U kan een chromecast meenemen en zo een film screenen.

Wifi

Er is slechts beperkte wifi aangezien het internet nog over een telefoondraad toekomt. De gemeente is bezig om in het dorp een glasvezelkabel te plaatsen, maar één en ander is nog niet rond. Er is ook 4G verbinding.