Praktische Info

Bonzai

Adres

Domaine du Bonsoy, Grand Route, 5542 Blaimont. De ingang van het domein bevindt zich op de N915 ter hoogte van Blaimont. Nadien gewoon de pijlen "Bonzai" volgen.

Afval

Er is gescheiden afvalophaling. Net voor de inrit van de vakantiewoning staan er op de parkeerplaats meerdere afvalcontainers. U kan hier uw afval deponeren. Er hoeven geen afvalzakken van de gemeente gekocht te worden.

Bar

De bar is voorzien van: een ijsblokjesmachine, een toogkoelkast met 3 glazen deuren, een tapkraan voor gefilterd plat en bruiswater, een biertap met een aansluiting voor de klassieke biermerken. Er kan bij reservatie van de woning een vat bier besteld worden. 

Bedden

Afmeting bedden: 70*200cm. Er is een hoofdkussen en een deken aanwezig. Mee te nemen: hoeslakens voor de matras en het  hoofdkussen; een gewoon laken of een slaapzak.

Camera's

De camera’s zullen gebruikt worden als bewijsmateriaal in het geval van een inbraak, vandalisme & wangedrag.

Domaine du Bonsoy

De vakantiewoning ligt midden in een vakantiepark: Domaine du Bonsoy. Het park is gesitueerd op enkele hellingen naast de Maas. Op het domein zijn er 2 tennisvelden, een klein voetbalveldje en een speeltuin. Deze zijn toegankelijk voor de huurders van de vakantiewoning.

Handleidingen

De nodige handleidingen liggen ter plaatse, maar bij de meeste toestellen wijst het gebruik zichzelf uit.

Honden

Honden zijn welkom. Ze slapen wel in de fietsberging of op het terras.

Keuken

Aanwezig: kookfornuis met 6 gasbekkens, oven, 2 friteuses van elk 7ltr; 3 koelkasten en 1 diepvries;  1 panini grillplaat, professionele afwasmachine inclusief zeep.

Koffie, bruis en plat water

Er is een volautomatische koffiemachine aanwezig. De koffiebonen worden ter plekke gemalen zodat je de beste kwaliteit kan genieten! 

In de bar vind je naast de tapkraan voor het bier nog een extra rode en blauwe tapkraan. Hiermee kan je gefilterd bruis en plat water tanken. 

Deze water -en koffie service is inbegrepen in de huurprijs.

Open Haard

Er is geen hout aanwezig. Gelieve dit zelf mee te brengen of afzonderlijke bij te bestellen.

Rookverbod

Er geldt een rookverbod in de volledige woning.

Wellness

De Wellness met jacuzzi, stoomcabine en sauna kan bijkomend afgehuurd worden en is dus niet in de basishuur inbegrepen.

Wifi

Er is geen wifi vanwege de eenvoudige reden dat er nog geen degelijke kabel tot in het domein is getrokken. De gemeente werkt eraan.